top of page

Gastenboek/Beoordelingen

"Jeroen Linderhof eigenaar van 'Het Kampen van' heeft mij mede door zijn diepgaande kennis en enthousiasme een prachtige thema stadswandeling laten ervaren. Ik liep de zogenaamde Pighius-wandeling welke tijdens de Hanzedagen in Kampen meerdere keren per dag werden gegeven.

Een aanrader voor een ieder die echt eens iets nieuws over Kampen te weten wil komen!"

Mw Gerrits

"Meer weten over de historie van Kampen, doe dan een (thema)stadswandeling

De thema stadswandeling Cuyentorf gaf ons een uitgebreid beeld van het Kampen in de 14e, 15e en 16e eeuw. Het kampen uit de middeleeuwen ging voor ons leven. De deskundige gids vertelt uitgebreid over de historie van Kampen. Uniek hieraan is dat de gids zich niet alleen beperkt tot het laten zien van gebouwen en straten, maar ook de (wereld)geschiedenis van die periode en de rol van Kampen hierin bet...rekt.

Kortom, een aanrader om deze stadswandeling te doen met een gids die echt van Kampen houdt."

Familie Van den Driest

Middelburg.

Tijdens onze vakantie in IJsselmuiden hebben wij een stadswandeling geboekt bij Jeroen Linderhof, eigenaar van het Kampen van... Het was een leuke en leerzame middag en Jeroen weet op een enthousiaste manier het verhaal te brengen. Een aanrader... wij komen zeker nog eens terug om een van de andere wandelingen te boeken :)

Richard en Joke

Groningen

Submit a Testimonial

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page