top of page

Per trein

De Hanzestad Kampen is te bereiken per trein vanaf Station Kampen Zuid of Station Kampen. Voor onze wandelingen die op de Botermarkt in Kampen-Binnenstad beginnen is Station Kampen makkelijker. Er rijdt een trein tussen Zwolle en Kampen. Mocht U het echter handiger vinden om toch naar Station Kampen Zuid te komen, als U bijvoorbeeld uit het westen van Nederland komt, dan dient U een bus te nemen richting Station Kampen.

Per auto of motor

Dan is Kampen bereikbaar vanaf de Rijksweg 50, vanuit het noorden is de afrit Kampen/Dronten/Lelystad handiger, vanuit het zuiden afrit Kampen-Zuid/IJsselmuiden. Verder is Kampen vanaf de N307 vanuit Dronten/Lelystad te bereiken, de N760 vanuit Genemuiden, de N763 vanuit Wezep/Amersfoort en de N764 vanuit s'Heerenbroek/Zwolle. Als U vanaf de Rijksweg 50 de afrit Kampen/Dronten/Lelystad komt kunt U gratis Parkeren op het Burgemeester Berghuisplein (nabij het Stadhuis van Kampen) en vanaf Kampen-Zuid/IJsselmuiden gratis, nabij Station Kampen. Vanaf het Burgemeester Berghuisplein is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Botermarkt. Als U uw voertuig heeft geparkeerd nabij Station Kampen, dient U via de stadsbrug (de brug met de goudkleurige wielen) zo'n 10 minuten te lopen voor U arriveert op de Botermarkt. Alle andere parkeerplaatsen in Kampen-Binnenstad zijn betaald.

mocht U per fiets of bromfiets komen, kunt U fiets parkeren nabij de Botermarkt in de fietsrekken voor de Tattooshop in het verlengde van het plein aan de Broederstraat, tegenover de zijkant van de Broederkerk.

bottom of page