Het Kampen van...

 Brengt vervlogen Kamper grootheden tot leven 

Per trein
De Hanzestad Kampen is te bereiken per trein vanaf Station Kampen Zuid of Station Kampen. Voor onze wandelingen die op de Botermarkt in Kampen-Binnenstad beginnen is Station Kampen makkelijker. Er rijdt een trein tussen Zwolle en Kampen. Mocht U het echter handiger vinden om toch naar Station Kampen Zuid te komen, als U bijvoorbeeld uit het westen van Nederland komt, dan dient U een bus te nemen richting Station Kampen.
Per auto of motor
Dan is Kampen bereikbaar vanaf de Rijksweg 50, vanuit het noorden is de afrit Kampen/Dronten/Lelystad handiger, vanuit het zuiden afrit Kampen-Zuid/IJsselmuiden. Verder is Kampen vanaf de N307 vanuit Dronten/Lelystad te bereiken, de N760 vanuit Genemuiden, de N763 vanuit Wezep/Amersfoort en de N764 vanuit s'Heerenbroek/Zwolle. Als U vanaf de Rijksweg 50 de afrit Kampen/Dronten/Lelystad komt kunt U gratis Parkeren op het Burgemeester Berghuisplein (nabij het Stadhuis van Kampen) en vanaf Kampen-Zuid/IJsselmuiden gratis, nabij Station Kampen. Vanaf het Burgemeester Berghuisplein is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Botermarkt. Als U uw voertuig heeft geparkeerd nabij Station Kampen, dient U via de stadsbrug (de brug met de goudkleurige wielen) zo'n 10 minuten te lopen voor U arriveert op de Botermarkt. Alle andere parkeerplaatsen in Kampen-Binnenstad zijn betaald.
mocht U per fiets of bromfiets komen, kunt U fiets parkeren nabij de Botermarkt in de fietsrekken voor de Tattooshop in het verlengde van het plein aan de Broederstraat, tegenover de zijkant van de Broederkerk.